Home » Organisation » Members of staff » Danida Fellowship Centre søger Multimediemedarbejder

Danida Fellowship Centre søger Multimediemedarbejder

Er du vores nye multimediekollega?
Danida Fellowship Centre leder efter en multimediemedarbejder der kan indgå i kommunikationsteamet og deltage i tværorganisatoriske projekter i forbindelse med udarbejdelse af grafik (digitalt og print), videoproduktion samt opgaver i forbindelse med videreudviklingen af Danida Fellowship Centre’s websites.

Om Danida Fellowship Centre
Danida Fellowship Centre (DFC) er en selvejende institution, der bidrager til opfyldelsen af FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling ved at facilitere kapacitetsopbygning af institutioner i de udviklings-og vækstlande som Danmark samarbejder med gennem udenrigsministeriet. På vegne af udenrigsministeriet administrerer Danida Fellowship Centre desuden den Danida-finansierede udviklingsforskning. Danida Fellowship Centre har et uformelt arbejdsmiljø med 26 fastansatte medarbejdere samt 7-9 studentermedarbejdere. Kommunikationsteamet består af en fuldtids- og en deltidsmedarbejder. Karakteristisk for centret er de mange forskelligartede opgaver samt fokus på synergi og fælles initiativer på tværs af organisationen, som forudsætter initiativrighed, innovativ tænkning og gode samarbejdsevner af alle. Strategien ”Knowledge in Action 2021 -25”, sætter retningen for centrets arbejde og udvikling.

Om stillingen
I rollen som multimediemedarbejder er det vigtigt at du kan begå dig på tværs af flere discipliner. Du bør være stærk i Adobe pakken og kunne samarbejde både på tværs af organisationen og med vores eksterne web- og andre kommunikationskonsulenter. Vi forestiller os, at du er en erfaren freelancer som leder efter en fast kunde 10-15 timer om ugen. De væsentligste opgaver er:
• Arbejde med grafik både digitalt og print
• Strømline det visuelle udtryk i materialer, der går ud af huset
• Producere video til kommunikations- og læringsformål, fra start til slut
• Opsætte livestreaming events
• Arbejde i WordPress, både vedligeholde og udvikling
• Samarbejde med eksterne web konsulenter
• Opsætte og afsende månedlige nyhedsbreve
• Komme med anbefalinger til optimering af vores digitale platforme og diverse former for digitalt indhold.

Hvis du har erfaring med at lave animationer er det et plus.

Vi ser gerne at du;
• formår at have mange bolde i luften på samme tid
• tænker kreativt, når du udvikler nyt indhold på tværs af discipliner og til forskellige platforme
• er Adobe haj
• har erfaring med at arbejde med professionelt kameraudstyr, foto og video
• kender og har erfaring med at arbejde med diverse analytics værktøjer

Desuden forventer vi at du har en relevant uddannelse som multimediedesigner eller cand.it og er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.

En del af dine opgaver vil kunne løses online og hjemmefra, men det er vigtigt for os, at du bor i Danmark og har mulighed for regelmæssigt at være fysisk til stede og samarbejde med os på vores kontor i Holbæk.

Diversitet er en styrke. Den hjælper os med at forstå den multifacetterede målgruppe vi arbejder med, og bidrager til, at vi kan bryde vaner og tænke innovativt. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Din ansøgning
Kan du se dig selv som vores nye freelance multimedie kollega, så skriv en kort ansøgning og send den og dit CV samt et eksempel på et stykke arbejde, du har lavet og som du er stolt af til vores senior kommunikationskonsulent Vibeke Quaade, vq@dfcentre.dk. Ansøgnings deadline er d 13 juni 2022.

Du er også velkommen til at ringe til Vibeke Quaade og høre mere om opgaverne på tlf/WhatsApp 26 85 71 45.