Home » Stories » Danida Fellowship Centre søger koordinator med flair for logistik til administration af studieophold for internationale partnere i Danmark

Danida Fellowship Centre søger koordinator med flair for logistik til administration af studieophold for internationale partnere i Danmark

26-10-23

Har du lyst til at arbejde i en organisation, der opbygger kapacitet i institutioner i det globale syd. Har du erfaring med at koordinere og kommunikere med internationale aktører? Motiveres du af at få enderne til at mødes? Kan du svare ja til dette, er du måske vores nye kollega!

 

Om Danida Fellowship Centre

Danida Fellowship Centre (DFC) er en selvejende institution, der bidrager til opfyldelsen af FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling ved at facilitere kapacitetsopbygning af institutioner i det globale syd.

 

DFC har et uformelt arbejdsmiljø med 30 fastansatte medarbejdere samt 7-9 studentermedarbejdere. Karakteristisk for centret er de mange forskelligartede opgaver samt fokus på synergi og fælles initiativer på tværs af organisationen, som forudsætter initiativrighed, innovativ tænkning og gode samarbejdsevner af alle på centret. DFC’s strategi, ”Knowledge in Action”, sætter retningen for centrets arbejde og udvikling i de næste 5 år. DFC-Strategi-2021-2025.pdf (dfcentre.com)

 

DFC forvalter udenrigsministeriets bevillinger til kapacitetsudvikling af Danidas partnerorganisationer, og administrerer desuden den Danida-finansierede udviklingsforskning.

 

Under kapacitetsudviklingsprogrammet tilrettelægger DFC hvert år læringsprogrammer og studieophold for ca. 1000 stipendiater fra 30 forskellige lande. DFC driver kollegium på Frederiksberg for besøgende stipendiater og forskere.

 

Om stillingen

Som projektkoordinator er du en del af DFC’s læringsteam. Vores i alt 4 projektkoordinatorer er tovholdere på at koordinere al logistikken omkring læringsprogrammer og netværksaktiviteter, inkl. f.eks. invitationer, rejser, og ophold for vores stipendiater, samt kommunikation med diverse relevante interessenter. Koordination af budgetforberedelse og budgetindmeldinger indgår også i opgaveporteføljen.

 

Som projektkoordinator arbejder man tæt sammen med DFC’s rådgivere for kapacitetsudvikling.

 

Kollegiet for DFC’s stipendiater ligger på Frederiksberg. DFC’s administration ligger i Holbæk. Den kommende medarbejder vil skulle arbejde 3 dage om ugen i Holbæk (tirsdag – torsdag). Mandag og fredag kan man enten arbejde hjemme, hvis de aktuelle opgaver kan løses fra hjemmet, eller på Frederiksberg.

 

Dine væsentligste arbejdsopgaver:

 • samarbejde med relevante interessenter om planlægning og koordination af stipendiaters ophold i Danmark eller på udvalgte studiesteder i udviklingslande
 • kommunikation og assistance til stipendiater før og under ophold
 • opdatering af diverse retningslinjer, procedurer osv.
 • andre administrative opgaver, inkl. budgetkoordination

 

Relevante kompetencer: Du er en person med

 • stort overblik og kapacitet til at have mange bolde i luften
 • flair for præcision og detaljer
 • flair for tal og budgetter
 • erfaring med at anvende IT systemer (f.eks. Microsoft Office pakken, IndFak og andre databaser) og har nemt ved at lære nye IT systemer at kende
 • en god forståelse og interesse for den kontekst, hvori DFC stipendiater arbejder
 • gode kommunikationsevner – også på tværs af kulturer
 • flair for at tænke både innovativt og procesoptimerende, men også praktisk-orienteret i forhold til at udvikle og implementere optimale processer og strategier
 • evne til at levere under tidspres og arbejde systematisk og struktureret med løsning af arbejdsopgaver
 • team player kompetencer, men samtidig med evner for at arbejde selvstændigt, ligesom du er initiativrig og fleksibel

 

Du har en relevant uddannelse og er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale; kendskab til andre hovedsprog vil være en fordel.

 

Diversitet er en styrke. Den hjælper os med at forstå den multifacetterede målgruppe vi arbejder med, og bidrager til, at vi kan bryde vaner og tænke innovativt. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Praktisk omkring stillingen

Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2024.

 

Arbejdstiden er 37 timer om ugen med daglig arbejdstid efter aftale.

 

Løn er i henhold til gældende overenskomst mellem HK/Stat og Staten.

 

Ansøgningsfrist: mandag den 20. november 2023 kl. 12.00

Samtaler vil finde sted i uge 49.

 

Ansøgning vedlagt CV sendes til job@dfcentre.dk

Skriv ”projektkoordinator” i mailens emnefelt.

 

Yderligere oplysninger kan fås på www.dfcentre.com eller ved henvendelse til projektkoordinator Eva Thaulow på telefon 3524 8467 på hverdage mellem 10 og 15 eller på mail et@dfcentre.dk.

 

Go back to our stories