Home » Danida Fellowship Centre søger koordinator

Danida Fellowship Centre søger koordinator

Danida Fellowship Centre søger koordinator med flair for logistik i forbindelse med studie- og forskningsophold for internationale partnere i Danmark

Har du lyst til at arbejde i en organisation, der opbygger kapacitet i institutioner i udviklingslande og vækstlande. Har du erfaring med at koordinere og kommunikere med internationale aktører? Motiveres du af at få enderne til at mødes? Kan du svare ja til dette, er du måske vores nye kollega!

Om Danida Fellowship Centre

Danida Fellowship Centre (DFC) er en selvejende institution, der bidrager til opfyldelsen af FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling ved at facilitere kapacitetsopbygning af institutioner i udviklings- og vækstlande.

DFC har et uformelt arbejdsmiljø med 26 fastansatte medarbejdere samt 7-9 studentermedarbejdere. Karakteristisk for centret er de mange forskelligartede opgaver samt fokus på synergi og fælles initiativer på tværs af organisationen, som forudsætter initiativrighed, innovativ tænkning og gode samarbejdsevner af alle på centret. DFC’s strategi, ”Knowledge in Action”, sætter retningen for centrets arbejde og udvikling i de næste 5 år. DFC-Strategi-2021-2025

DFC forvalter udenrigsministeriets bevillinger til kapacitetsudvikling af Danidas partnerorganisationer, og administrerer desuden den Danida-finansierede udviklingsforskning.

Under kapacitetsudviklingsprogrammet tilrettelægger DFC hvert år læringsprogrammer og studieophold for ca. 1000 stipendiater fra 30 forskellige lande. DFC driver kollegium på Frederiksberg for besøgende stipendiater og forskere.

Om stillingen

Projektkoordinationsteamet er tovholdere på at koordinere al logistikken omkring invitationer, rejser, og ophold for vores stipendiater, koordination af COVID-19 test og isolation (når relevant), samt kommunikation med diverse relevante interessenter.

Til denne stilling hører også koordination og ledelse af DFC’s studentermedarbejdere, som laver informationsmøder for stipendiater ved ankomst og arrangerer faglige og sociale events for stipendiaterne under opholdet i Danmark.

Som medarbejder i vores projekt koordinations team vil du også indgå i et tæt samarbejde med DFC’s uddannelsesrådgivere og forskningsmedarbejdere.

Kollegiet for DFC’s stipendiater ligger på Frederiksberg. DFC’s administration ligger i Holbæk. Den kommende medarbejder vil skulle arbejde ca. 2 dage om ugen i Holbæk og ca. 2 dage på Frederiksberg. Der er mulighed for én hjemmearbejdsdag om ugen, hvis de aktuelle opgaver kan løses fra hjemmet.

Dine væsentligste arbejdsopgaver:

 • samarbejde med relevante interessenter om planlægning og koordination af stipendiaters ophold i Danmark eller på udvalgte studiesteder i udviklingslande
 • koordination og ledelse af studentermedarbejderteamet, inkl. udarbejdelse af vagtskemaer og facilitering af møder og workshops
 • kommunikation og assistance til studie- og forskningsstipendiater før og under ophold
 • opdatering af guidelines for ophold, herunder COVID-19 guidelines
 • andre administrative opgaver

Relevante kompetencer: Du er en person med

 • stort overblik og kapacitet til at have mange bolde i luften
 • flair for præcision og detaljer
 • erfaring med at anvende IT systemer (e.g. Microsoft Office pakken, IndFak og andre databaser)
 • en god forståelse og interesse for den kontekst, hvori DFC stipendiater arbejder
 • gode kommunikationsevner – også på tværs af kulturer
 • flair for at tænke både innovativt og strategisk, men også praktisk-orienteret i forhold til at udvikle og udrulle planer og skemaer
 • evne til at levere under tidspres og arbejde systematisk og struktureret med løsning af arbejdsopgaver
 • team player kompetencer, men samtidig med evner for at arbejde selvstændigt, ligesom du er initiativrig og fleksibel

Du har en relevant uddannelse og er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale; kendskab til andre hovedsprog vil være en fordel.

Diversitet er en styrke. Den hjælper os med at forstå den multifacetterede målgruppe vi arbejder med, og bidrager til, at vi kan bryde vaner og tænke innovativt. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk omkring stillingen

Stillingen ønskes besat pr. 16. maj 2022 eller snarest derefter.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen med daglig arbejdstid efter aftale.

Løn er i henhold til gældende overenskomst mellem HK/Stat og Staten.

Ansøgningsfrist: mandag den 11. april 2022 kl. 12.00

Samtaler vil finde sted i slutningen af uge 16 og starten af uge 17.

Ansøgning vedlagt CV sendes til job@dfcentre.dk

Skriv ”CDP” i mailens emnefelt.

Yderligere oplysninger kan fås på www.dfcentre.com eller ved henvendelse til projektkoordinator Sophie Dahlsbo Bromand via sb@dfcentre.dk.